الموقع البلوتوث  الاخبار    القروب    البوم الصور العاب افلام    مركز التحميل توبيكات   خدمة البريد   الزخرفة   الاسرة المسلمة   اتصل بنا

إظهار / إخفاء النص مساحة إعلانيه
بداية الاعلان بتاريخ 16-12-2008                بداية الاعلان 15-12-2008

بداية الاعلان بتاريخ 6-12-2008               ينتهي الاعلان بتاريخ 21-6-1429

البداية 20-11-2008               ينتهي الاعلان بتاريخ 15-10-2008

ينتهي الاعلان بتاريخ 13-9-2008              البداية 22-11-2008

استرجاع كلمة المرور المفقودة طلب كود تنشيط العضوية تنشيط العضوية
العودة   منتديات مزايين > المنتديات العامة > مواضيع ساخنة ومثيرة

الملاحظات

مواضيع ساخنة ومثيرة فضايح, فضيحة, جنس, جنس ثالث, قتل, اعتداء, إعتداء, جرائم, جريمة, جريمه قتل, اغتصاب, أغتصاب, اخبار, حوادث , مخدرات, شنق, نافذة على التطورات والاحداث

بداية الاعلان 21-12-2008

الإهداءات
عاشق نت من البيت : هانلي فيك النمر ,, اهلين فيك هدى منووورين وحمد للله ع سلامتكم هدى.. من من بيتي : مساء الخير والانوار والشوق الي ماله حدود لاحلى مزايين هلا وغلا بالجميع وسلامي لكم عاشق نت من منتدى المسلسلات : تم اضافة جديد الحلقات من مسلسل الاجنحة المنكسرة التركي عاشق نت من منتدى المسلسلات : تم اضافة جديد الحلقات من مسلسل الحلم الضائع التركي عاشق نت من منتدى المسلسلات : تم اضافة جديد الحلقات من مسلسل وتمضي الايام التركي المحقق السري من قسم المواضيع الساخنه : الرجاء الجميع التوجه الي قسم المواضيع الساخنه والمشاركه في قناة مزايين الخباريه _تغطيه كاملة لاحداث غزه وشكرا حمـــــودي من مـنـتدى النــقـاش والـحـوار : موضوع .. من يــــقــــول البـــنــت ما تــ خ ـــون.. نـواري من منتخب الإمارات : ألف مبروك يا الأبيض الـ 3 نقاط .. من فوز لـ فوز ان شاء الله أميرة الاحساس من ^_^.............*_^ : هـــلا ..شخباركم ...نزلت قصص حلوة ياليت لو ادشون واتشوفونها ...اتريااا ا ردودكم .. مزنة من ديوانية مزايين ص1463الي1465 : ندااااء الى فيونكا العم شنبوا توجه الى الديوانية في شي في انتظارك أميرة الاحساس من قلــــب محـــــب : لا إله إلا أنت سبحانك إنا كنا من الظالمين استفغر الله العظيم سبحان الله وبحمده سبحان الله العظيم مزنة من >>>>>>><<<<<<< : byeeeeeeeeeeeeeee المحقق السري من محكمة المنتدى : مرحبا جميعا....... الرجاء من حمودي التوجه للقسم العام لانو متهم _ الرجاء من الجميع الحضور والاستجواب__ شكرا حمـــــودي من النمر فهوووود : الحمد لله على السلامه .. ونور المنتتدى .. وترانا مشتاقين لكـ النمر فهوووود من الوطن : بعد العودة بالسلامة وحشتوني مررررررررررررررررررررررررررة وإنشاء الله مانشوف الفراق عاشق نت من المكتب : سبحان الله وبحمده سبحان الله العظيم عاشق نت من المكتب : سلامع ليكم صباح الخير كيفكم بخير شلونكم ان شاء الله طيبين .!.Kit..Kat.!. من السلام عليكم .. جمعه مباركة وعظم الله لكم الأجر اهل الإمارات : بوفاة الشيخ راشد بن احمد المعلا الله يسكنه فسيح جناته <----ترى توني راجعه من التو سي من شوي هع الغزال الشارد من جمعه مباركة : مساء الخير لاحلى اعضاء ,, الله يجعلها جمعه مباركه للجميع ويقبل فيها العمل والدعاء ,, ولا تنسونا من صالح دعائكم ,, سبحان الله وبحمده ,, سبحان الله العظيم حمـــــودي من كـــ عام وأنتم بــ خ ـــير ـــــل : نستقبل تهاني الاعضاء والمشرفين بمناسبه العام الجديد 2009 م في قسم التعارف والترحيب

آيا جورج بوش دموکراسی و آزادی را در خاورميانه مستقر خواهد کرد؟

LinkBack أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم 04-02-2005, 01:22   #1
JOKAR
مزيون مبدع

الصورة الرمزية JOKAR" 
		border="0" /></a>
    </div>

<p align=

JOKAR غير متواجد حالياً

JOKAR استعد للدخول بالمشاركات

آيا جورج بوش دموکراسی و آزادی را در خاورميانه مستقر خواهد کرد؟

'ايران هم?نان بزر?ترين حامی تروريسم در جهان باقی مانده، در صدد دستيابی به تسليحات هسته ای است'

جورج بوش، رئيس جمهوری آمريکا، در اولين سخنرانی سالانه ?زارش وضعيت ايالات متحده در دور دوم رياست جمهوری خود، بر?زاری انتخابات در عراق، اراضی فلسطينيان، افغانستان و اوکراين را مورد ستايش قرار داده و از اهداف خود برای ?سترش آزادی در سراسر جهان به ويژه خاورميانه ?فته است.
آقای بوش هم?نين در توضيح سياست خارجی دولت خود شديدترين انتقادات را متوجه ايران ساخت.

وی ضمن مهم توصيف کردن ?يشبرد دموکراسی و ثبات سياسی در خاورميانه ?فت: " ايران هم?نان بزر?ترين حامی تروريسم در جهان باقی مانده، در صدد دستيابی به تسليحات هسته ای است در حاليکه مردم خود را از آزادی که خواستار آن بوده و استحقاق آن را دارند محروم می کند."

رييس جمهوری آمريکا خطاب به مردم ايران ?فت: "همان?ونه که شما برای کسب آزادی خود ايستاد?ی می کنيد، آمريکا نيز در کنار شما ايستاده است."

ماه ?ذشته، رييس جمهوری آمريکا ?فته بود عمليات نظامی برای متوقف کردن برنامه های هسته ای ايران (که آمريکا مدعی است ايران هم?نان به توليد مخفيانه جن? افزارهای اتمی ادامه می دهد)، را منتفی نمی داند.

نظر شما ?يست؟ وعده آقای بوش به ?سترش دموکراسی در منطقه خاورميانه را ??ونه ارزيابی می کنيد؟ به نظر می رسد جن? بعدی آمريکا با حکومتهای مستبد و هم?نين ماموريت جديد اين کشور استقرار آزادی در منطقه خاورميانه است. ?يام آقای بوش برای ايران و منطقه ?ه نتايجی به بار خواهد آورد؟

ا?ر مايل به شرکت در اين بحث هستيد، نظر خود را به فارسی و فشرده برای ما بفرستيد تا در همين صفحه به ?ا? برسد.

نظرات شما

واقعا فکر ميکنيد ميشود با جن? و بمب دموکراسی برقرار کرد؟ آن هم به دست شخصی مثل آقای بوش؟ ما يک بار تجربه انقلاب سفيد و متعاقب کودتا در تاريخ کشورمان داريم و ديديم که هي?کدام از دستاوردهای آن انقلاب که واقعا در جهت خدمت به مردم بود نتوانست خشم آنها را که ۲۴ سال بعد ?ون آتشفشانی بی هدف طغيان کرد ازبين ببرد يا حتی کمتر کند. به نظر من تنها راه برقراری دموکراسی استفاده از ابزارهای دموکراتيک مثل تقويت نهادهای مدنی (NGO) در داخل و فشارهای سياسی و دي?لماتيک و اقتصادی از خارج ميباشد، هر ?ند اين روش ها آسان و کم هزينه هم نخواهند بود اما بايد دانست که بهشت به بها دهند نه به بهانه. رامين طلوعی - زنجان

مردم خاورميانه نبايد خيلی روی آمريکا حساب کنند ?ون امروز به آقای بوش يک ?يزی مي?ويند فردا يک ?يز دي?ر! ما درخاورميانه بايد خودمان به فکر خودمان باشيم و هر?ه سريعتر تکليف رژيم های مستبد منطقه را روشن کنيم. نيما - شيراز

برای ?يشبرد دموکراسی در ايران بايد قبل از هر ?يز به ا?وزيسيون ايران کمک شود تا ?روههای مختلف بتوانند زير شعار دمکراسی برای ايران با هم متحد شوند. آمريکا نيز در ?يشبرد دموکراسی ميتواند نقش بسيار مهمی بازی کند. از طرفی بايد آمريکا روش قهرآميز خود را با جمهوری اسلامی ادامه دهد و از طرف دي?ر سعی بر اين داشته باشد که ارو?اييان، ?ين و روسيه را نيز با خود متحد کند. امروز بيشتر کشورهای ارو?ايی بخاطر مشکلات اقتصادی خود با ملايان همکاری می کنند بدون اينکه به فکر حقوق بشر و موقعيت اسفناک جوانان ايران باشند. بالاخره دمکراسی خواهان ايران بر عليه استبداد ?يروز خواهند شد و رهبران آينده ايران فراموش نخواهند کرد که ?ه کشورهايی در راه رسيدن به دمکراسی دوست ايران بودند. حميد - مشهد

دمکراسی بهانه است! در تمام ادوار تاريخ قدرتهای بزر? هر کدام موضوعی را بهانه قرار داده و به کشورهای دي?ر حمله می کرده اند که صد البته اين حملات سرآغاز سقوط اين قدرتهای سرمست از غرور قدرت بود که ابتدا ?يروزيهايی بدست می آمد ولی جامه انها از درون از هم می ?اشيد، مردم ايران هم هميشه اصل اول برای آنها استقلال و تماميت ارضی بوده و جايی که مساله حفظ ايران باشد اختلافات را کنار می ?ذارند و متحد می شوند، دمکراسی هم بايد از متن جامعه بجوشد نه اينکه از خارج تحميل شود که اين خود نوعی ديکتاتوری عقيدتی است. فريد - تهران

بنظر ميرسد که استشمام بوی نفت خاورميانه حسابی آقای بوش و اعضای بشدت جن? طلب او را سرمست کرده و او را از ديدن واقعيت های جهانی و منطقه ای محروم ساخته است. همه نظر سنجی ها حاکی از نفرت روزافزون مردم منطقه از سياستهای يک جانبه ?رايانه و جن? طلبانه بوش و سياست ?ذاران کاخ سفيد می کند و جناب ايشان ?مان ميکند که با بهم دوختن زمين و آسمان ميتواند سياستهای تجاوز ?رايانه خود را لا?وشانی و توجيه بکند. حسين - هلند

هدف بعدی آمريکا ايران است. بدون شک حکومت ايران را تغيير خواهد داد. نميدانم از ?ه راهی. از جن? يا با تقويت نيروهای مخالف داخلی و خارجی. اما در مسير اصلاحات خاورميانه آمريکا - بدون شک ايران هدف بعدی است. و جرج بوش و کوندوليزا رايس نشان داده اند در حرفهای خود مصمم و جدی هستند. فرزاد - مشهد

با ن?اه اجمالی به ??ون?ی برخورد آمريکا با افغانستان و عراق، نطق ساليانه آقای بوش در ?ارلمان می تواند يک زن? خطر و هشدار برای جمهوری اسلامی باشد که بايد آن را جدی ب?يرند و در روابط دي?لماتيک خود و بخصوص در مورد ?رونده هسته ای از خود انعطاف و نرمش به خرج دهند تا ايران بار دي?ر د?ار جن? و ويرانی ن?ردد. فرزين - تهران

آمريکا در کنار ملت ايران است، هم?نانکه در کودتای ۲۸ مرداد بود، هم?نانکه در زمان جن? ايران وعراق بود، هم?نانکه در کنار ۲۹۸ مسافر بي?ناه ايرباس بود. راستی اصلا فکر کرده ايم که ?را آمريکا اينقدر به ?سترش دموکراسی در خاور ميانه علاقمند است؟ مثلا ?را دموکراسی در ?ين يا روسيه اينقدر مهم نيست؟! به نظر ميرسد که ابله ?نداشتن يک ملت بسيار بدتر از حمله نظامی به آن کشور است، آن هم بعد از فضاحت دروغ?ويی در مورد عراق! ?ه خوب است که دوستان آمريکايی ملت ايران اهداف و منظور اصلی خويش از آزادسازی را به صراحت بيان کنند که حداقل آبروی مردم آمريکا در صراحت و صداقت تا حدی محفوظ بماند! فراز - لندن

?يزی که بر همه آشکار است اين که آمريکا دلش برای مردم ايران و يا کشورهای دي?ر خاورميانه نسوخته. آنها به دنبال منافع خودشان و ايجاد امنيت برای اسراييل هستند. جورج بوش مي?ويد در کنار مردم ايران ايستاده است سوال اين است که آيا مردم ايران ميخواهند که او حامی آنها باشد؟ باور کنيد اکثر کسانی که حتی در انتظار تغيرات هستند دلشان نمی خواهد آمريکا با حمله نظامی و تبديل ايران به خرابه برايشان آزادی ببرد. ايرانيها يکبار تجربه تغير رژيم را دارند و ميدانند که ?ه هزينه هايی دارد. محسن - هليفکس

به نظر من آقای بوش به توسعه آزادی و دموکراسی در خاورميانه کمک شايان توجهی خواهد کرد زيرا خوشبختانه توسعه دموکراسی و حذف حکومتهای مستبد در راستای منافع ايالات متحده قرار ?رفته در نتيجه آقای بوش ?ون به خوبی درک کرده که ملت آمريکا نمی تواند از نا امنی و نتايج استبداد حتی در آن سر دنيا نيز در امان بماند ( مثل استبداد دينی طالبان در افغانستان که منجر به حادثه ۱۱ س?تامبر شد ) در نتيجه راه صحيح امنيت آمريکا را در امنيت جهان و حذف حکومتهای خودکامه و تروريست ?رور ديده است. مجيد - مشهد

به آقای بوش ب?وئيد مردم ايران نياز به قيم ندارند و خودشان راه ?يشرفت و آزادی را طی خواهند کرد همانطور که در سال ۵۷ مردم بر ضد استبداد شاه انقلاب کردند و همين آمريکای مدعی دمکراسی و حقوق بشر از شاه تا آخرين لحظه دفاع و حمايت می کرد. ا?ر واقعا مدعی دمکراسی اند ?را از انقلاب عموم مردم که خواهان تغيير حکومت خود بودند در سال ۵۷ حمايت نکردند؟! مردم ايران خودشان می دانند ?کار کنند.مجيد - قو?ان

فکر می کنم اين يک اصل است که آزادی و دموکراسی از ?ديده های اجتماعی هستند که بر اساس فعاليت و کنش جمعی مردم به بار می نشيند. فعاليت هايی آ?اهانه و هدفمند. مردم ما حداقل در اين بيست و ?نج سال در اين راه حرکت کرده اند. درست است ?اهی اوقات اين حرکت به انحراف رفته و يا برده اند ولی حرکت به سمت تحقق دموکراسی و آزادی اجتماعی عمومی است. لذا هر حرکت و دخالتی اين حرکت را خفه و به قهقرا می برد. لذا از آمريکا و آمريکائيان خواستارم ب?ذارند ما خودمان راه اصلاح را بيابيم. مرتضی زين آبادی - تهران

برخلاف آن?ه که مقامات ايران وانمود می کنند، تغيير رژيم در عراق و افغانستان مسلما بر رفتار حاکميت در ايران تاثير ?ذاشته است. امروز محافظه کاران در ايران، تحولات عراق و افغانستان را با ن?رانی دنبال می کنند و در قبال مردم هم رفتارشان را تا حد زيادی متعادلتر و مسئولانه تر کرده اند و سعی می کنند از طرق مختلف دل مردم را به دست بياورند و برای خود حمايت مردمی جلب کنند شايد ?ون احساس می کنند در آينده ممکن است به مردم نياز داشته باشند. محافظه کاران دي?ر نمی توانند مثل سابق يکه تازی کنند حتی ا?ر کل حاکميت را هم به دست ?يرند و يک?ار?ه شوند. شايد به اين خاطر که تحولات فرهن?ی بر?شت نا?ذير و واقعيات موجود در جامعه را تا حدی ?ذيرفته اند و همزمان از خارج احساس خطر می کنند و بار دي?ر برای بقاء خود محتاج حمايت مردمی هستند و صلاح نمی بينند که بر مردم مثل سابق فشار وارد کنند. حمله نظامی آمريکا به عراق، زن? خطر بزر?ی برای محافظه کاران است و آنها تمام تلاش خود را خواهند کرد تا ?يش از وقوع هر ?ونه در?يری نظامی با آمريکا، محبوبيت خود را بالا ببرند و از آن به عنوان حربه ای برای مقابله با تهديدات خارجی استفاده کنند. ولی مشکل اساسی اينجاست که محافظه کاران نه وقت ?ندانی برای جلب حمايت مردم دارند و نه اينکه درک درستی از خواسته ها و توقعات مردم دارند. سينا - تهران

به نظر من آقای بوش از اوضاع خاورميانه درک درستی ندارند البته هنوز معلوم نيست نيات آقای بوش ?يست ?ون هنوز سياستهايش در عراق به نتيجه نرسيده ولی اينکه در مورد حکومت ايران سخت ?يری می کند قابل ستايش است. بايد آقای بوش به صورت عملی هم به رژيم يک ضرب شستی بزند تا حساب دستشون بياد. البته در کل بايد آمريکا بيشتر در کشورهای اسلامی برای کنترل وضعيت با روشنفکران دينی همکاری نزديکی داشته باشد. محمدی - سنندج

هر ?ند شايد به نظر برخی تحليل?ران هدف آقای بوش غارت منابع کشورهای خاورميانه است ولی قطعا نتايج موفق تمرين دموکراسی در افغانستان و عراق حاکی از اين مطلب است که آقای بوش موفق خواهد شد در آينده ای نه ?ندان دور روش جديدی از دموکراسی را که با حذف جن?ی سران مستبد کشورهای جهان سوم ايجاد خواهد کرد، ?ياده کند. اقبال - رشت

ا?ر کسی ادعای عدالت خواهی می کند ابتدا بايد خود دارای اين ويژ?ی باشد و اين آقای جورج بوش که هنوز نتوانسته عدالت را اول در کشور خود بر قرار کند. اين آقای جورج بوشی که حاميان او کشور های عربی مرتجعی مثل عربستان سعودی است، يا کشور مرتجع ?اکستان که هنوز زن در آن حتی شهروند درجه دو هم نيست، يا هي??اه اسراييل را که مجهز به ?يشرفته ترين سلاهای هسته ای است به بهانه دفاع در مقابل مردمی که از ساده ترين سلاح ها برای دفاع از خود استفاده می کنند و هي? کشوری يک بار اعتراض نمی کند که ?را اسراييل قانون منع سلاح هسته ای را هي??اه امضا نمی کند، ??ونه ?نين جرأتی ?يدا کرده که خود را با انسانهای برجسته عدالت خواه تاريخ برابر بدانند. سحر - تهران

حمله به ايران می تواند بزر?ترين اشتباه آمريکا باشد. ايران، افغانستان يا عراق نيست. ايرانيها در هر حال و در هر وضعيت با تجاوز به مملکتشان مخالف هستند. حسين - تهران

نبايد ?سترش آزادی و تمايل انسانها به آن را زير سوال برد. همواره اين هدف از سوی هر فرد يا ?روهی دنبال شود موفقيت را در نهايت به همراه خواهد داشت. اين مساله اهميت حقيقی دارد. ?وريا ارجمند - تهران

دموکراسی در جوامع مختلف معيارهای مختلفی دارد. شايد در ايران از جهاتی ضعفهايی وجود داشته باشد اما من معتقدم تنها کسانی که در اين زمينه صلاحيت اظهار نظر دارند مردم هستند. ما در راه اصلاحات ?ام بر می داريم و سرعت ممکن است ?ايين باشد اما راهی است که انتها دارد. ?را آقای بوش خود را سردمدار دموکراسی می داند؟ ?ه کسی اين وظيفه "خطير" را به عهده ايشان نهاده است. آيا به نظر ايشان عراق راه حل بهتری نداشت؟ آيا نابودی اين همه انسان بی ?ناه اجتناب ?ذير نبود؟ آرمان - تهران

در زمان ?هلوی، ايران به طور غيرمستقيم تحت سلطه ايالات متحده بود. ولی بعد از به اصطلاح انقلاب ۱۹۷۷ ايران به سمت ان?ليس سوق داده شد. تلاش آمريکا در حال حاضر اين است که حکومتی را روی کار آورد تا بتواند منافع خود را از جانب آن تامين کند. هي? ملتی جز همان ملت دلش برای مملکتش نخواهد سوخت . ابراهيمی - تهران

فقط از صميم قلب اميدوارم که رئيس جمهور امريکا آن?ونه که در کنار مردم عراق ايستاد?ی کردند در کنار ما نباشند. مردم آزاده ما خواهان جن? تحت هي? شرايطی نيستند. بهاره

به اعتقاد من آقای بوش در وهله اول سعی داشت تا موضع جمهوری اسلامی در مذاکرات هسته ای با ارو?ا را تضعيف کند و آمريکا در شرايطی نيست که وارد جن? دي?ری شود و ترجيح می دهد که تغيير به دست مردم ايران انجام شود.ياشار - تهران

او بدون شک آزادی را در منطقه خاورميانه ?سترش خواهد داد و بدون شک او فرستاده خداوند است. شهريار - تهران

جرج بوش نمی تواند با کشتن مردم جهان برای بازماند?انشان آزادی به ارمغان بياورد. به نظر من دنيا زمانی آرام تر و دموکراتيک تر می ?ردد که همه حکومتهای جهان ابتدا به اين درک برسند که انسان بايد محترم شمرده شود و در واقع بايد تمام جهان و محيط زيست محترم شمرده شود، فقط در اين صورت است که دنيايی آرامتر خواهيم داشت. آمريکا که خود هي? معاهده ای راامضا نمی کند و تنها به رشد اقتصادی خود می ن?رد نمی تواند برای انسان و انسانيت آزادی به ارمغان بياورد ... همانطور که اسلام و مسيحيت به شکل د?ماتيسم نمی تواند اثری مثبت بر اين روند داشته باشد. داود - تهران

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته السلام عليكم ورحمة الله وبركاته السلام عليكم ورحمة الله وبركاته السلام عليكم ورحمة الله وبركاته السلام عليكم ورحمة الله وبركاته وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته السلام عليكم ورحمة الله وبركاته بسم الله الرحمن الرحيم

البداية 15-12-2008

التوقيع

JOKAR غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 04-02-2005, 02:47   #2

الصورة الرمزية «®™عـ§ـزيـ§ــز النــ§ـفـ§ـس™®»" 
		border="0" /></a>
    </div>

<p align=

«®™عـ§ـزيـ§ــز النــ§ـفـ§ـس™®» غير متواجد حالياً

«®™عـ§ـزيـ§ــز النــ§ـفـ§ـس™®» من نجوم المنتدى الكبار«®™عـ§ـزيـ§ــز النــ§ـفـ§ـس™®» من نجوم المنتدى الكبار«®™عـ§ـزيـ§ــز النــ§ـفـ§ـس™®» من نجوم المنتدى الكبار«®™عـ§ـزيـ§ــز النــ§ـفـ§ـس™®» من نجوم المنتدى الكبار«®™عـ§ـزيـ§ــز النــ§ـفـ§ـس™®» من نجوم المنتدى الكبار«®™عـ§ـزيـ§ــز النــ§ـفـ§ـس™®» من نجوم المنتدى الكبار«®™عـ§ـزيـ§ــز النــ§ـفـ§ـس™®» من نجوم المنتدى الكبار«®™عـ§ـزيـ§ــز النــ§ـفـ§ـس™®» من نجوم المنتدى الكبار«®™عـ§ـزيـ§ــز النــ§ـفـ§ـس™®» من نجوم المنتدى الكبار«®™عـ§ـزيـ§ــز النــ§ـفـ§ـس™®» من نجوم المنتدى الكبار«®™عـ§ـزيـ§ــز النــ§ـفـ§ـس™®» من نجوم المنتدى الكبار

هههههههههههههه
طيب ياخي حط الترجمه
المشكله ثقافتي انا ماتسمح لي اني اترجم فارسي
ياليت المره الجايه تحط بالعبري ولا السواحلي عشان اترجمها
تحياتي,,,

البداية 15-12-2008

التوقيع

أنَا مَانِيْ بِشَاعِرْ بَسْ عِنْدِيْ مَشَاعِرْ .. تَرَى جَرْحِ الأجْسَادْ وَلا جَرْحِ المَشَاعْرِ

«®™عـ§ـزيـ§ــز النــ§ـفـ§ـس™®» غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 05-02-2005, 08:15   #3
عجيد الريم
مراقبة اقسام الاسرة والمجتمع

مراقبة ادارية

الصورة الرمزية عجيد الريم" 
		border="0" /></a>
    </div>

<p align=

عجيد الريم غير متواجد حالياً

عجيد الريم من نجوم المنتدى الكبارعجيد الريم من نجوم المنتدى الكبارعجيد الريم من نجوم المنتدى الكبارعجيد الريم من نجوم المنتدى الكبارعجيد الريم من نجوم المنتدى الكبارعجيد الريم من نجوم المنتدى الكبارعجيد الريم من نجوم المنتدى الكبارعجيد الريم من نجوم المنتدى الكبارعجيد الريم من نجوم المنتدى الكبارعجيد الريم من نجوم المنتدى الكبارعجيد الريم من نجوم المنتدى الكبار

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

يبـــالنا مترجم

البداية 15-12-2008

التوقيع

زايــــــ ف قـلـوبــنــا ــــــد

عجيد الريم غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس